Costuri ilegale impuse proprietarilor de caini, anulate de instanta

Victorie pentru 7 milioane de proprietari de carnasiere domestice

Cainii latra, ursul trece, restu-i varza la Bruxelles

Întâlnire de gradul 0 la Bruxelles în data de 21.11.2018, despre câinii străzii din România. Rezultate 0 pentru animale și cetățeni

Ziua Mondială a Câinelui – 10 octombrie 2018

Campania de identificare, microcipare și vaccinare antirabică a carnasierelor domestice continuă în Delta Dunării.

Asociația R.E.A.D.C., împreună cu Tasso e.V. Germania, au încheiat campania de castrare/sterilizare a carnasierelor cu și fără stăpân de pe teritoriul orașului Sulina.

curtea de apel cluj

În data de 06.09.2018, ora 09.30, la Curtea de Apel Cluj, va avea loc procesul intentat de asociația noastră împotriva Colegiului Medicilor Veterinari privind condițiile aberante impuse de aceștia pentru înregistrarea unei clinici mobile folosită pentru castrarea animalelor cu și fără stăpân.

curtea de apel cluj

Scrisoare deschisă către Prim Ministrul României

Scrisoare deschisa catre prim ministrul Romaniei

Ținând cont că în urma Deciziei Curții Constituționale prin care s-a decis că vaccinarea antirabică a carnasierelor domestice nu mai este condiționată de microciparea în prealabil a animalelor, nu s-a luat încă nicio măsură de remediere în acest sens, R.E.A.D.C. a trimis în acest sens o scrisoare deschisă către prim-ministrul României Vasilica Viorica Dăncilă.  

 

 

IMAG2180 BURST002 COVER

Campania de castrare/ sterilizare gratuita a cainilor si pisicilor cu sau fara stapan din orasul Sulina, organizata de asociatia noastra si Tasso e V. Germania s-a incheiat!

 

 

MEDICII VETERINARI REVOLTAȚI DE ABUZURILE SISTEMULUI DIN ROMÂNIA

Luni, 26 Martie 2018, medicii veterinari concesionari din întreaga țară vor organiza la București un meeting prin care doresc revendicarea unor aspecte legale, a tot ceea ce înseamnă răsplata activităților privind planul strategic național pentru sănătatea publică, animală și alimentară, precum și sensibilizarea și atenționarea celor care conduc și coordonează aceste servicii în România.

Afacerea rabia

 

 

 

vaccin

Stimați cetățeni, locuitori ai municipiului Câmpia Turzii,

     Dorim să vă anunțăm că mai sunt 2 săptămâni în care cățeii dumneavoastră pot fi vaccinați antirabic, perioadă în care sunteți rugați să vă prezentați împreună cu aceștia la cabinetul medicului veterinar concesionar pentru a obține vaccinul (str. Parcului nr. 7, vizavi de cantina Mechel- Medic Veterinar Dan Zmolea- 0743 770 764).

 

 

 

Afacerea rabia

Afacearea bicefală Rabia- „vaccinată antirabic” de motivarea Curții Constituționale

După cum bine știți, asociația noastră sprijină de mulți ani societatea civilă împotriva abuzurilor premeditare, în interes de grup, din sistemul bicefal A.N.S.V.S.A.-C.M.V., care pe lângă registrul național gratuit de raportare a vacinurilor la OIE/UE, a inventat și registrul R.E.C.S. (dezvoltare de cca. 800 000 Euro, care, în realitate, la o licitație transparentă costă 20.000 Euro). Concesionarii trebuiau să accepte o pierdere a manoperei vaccinurilor neefectuate din ultimii 4 ani de cca. 80 Milioane Euro (la 5 milioane de câini și cca. 7 milioane de pisici), fiind echivalentul salariului unui angajat per cabinet la nivel de țară.

 

 

 

microcipare caini

Curtea de Apel Cluj a dezbătut un nou abuz asupra proprietarilor de carnasiere domestice

Ieri, 05.03.2018, la Curtea de Apel Cluj s-a dezbătut problema structurii greșite a codului de microcip (a transponderului), în cadrul procesului înaintat de asociația noastră împotriva A.N.S.V.S.A.

curtea de apel cluj

 

 

 

Un nou abuz în defavoarea proprietarilor de carnasiere domestice pe masa Curții de Apel Cluj

Luni, 05 Martie 2018, ora 11:00, asociația noastră, în calitate de reclamant, vă invită  la Curtea de Apel Cluj, camera 38, unde va avea loc procesul cu Autoritatea Națioanlă Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Animalelor privind structura greșită a codului de microcip (a transponderului).

Afacerea rabia

 

Model de cerere pentru a obține lista circumscripțiilor sanitar-veterinare și a medicilor veterinari de liberă practică, posesori ai contractelor de concesiune pentru efectuarea vaccinului antirabic gratuit câinilor și pisicilor din România.

cerere ansvsa

EXPLICAȚIA SENTINȚEI CURȚII CONSTITUȚIONALE ASUPRA CONDIȚIONĂRII VACCINULUI ANTIRABIC GRATUIT, PE ÎNȚELESUL TUTUROR.

Astfel, prezentăm pe scurt, nota R.E.A.D.C., ca răspuns la reacțiile, întrebările și nelămuririle multora dintre dumneavoastră, cu privire la comunicatul nostru anterior, “ȘANTAJUL VACCINULUI ANTIRABIC A LUAT SFÂRȘIT”.

Afacerea rabia

ȘANTAJUL VACCINULUI ANTIRABIC A LUAT SFÂRȘIT

O ASOCIAȚIE A ÎNVINS ABUZUL SISTEMULUI.

Asociația Registrul Electronic al Animalelor Domestice și de Companie (R.E.A.D.C.) -Turda a obținut ieri, 23.01.2018, la Curtea Constituțională a României o victorie uriașă în favoarea tuturor proprietarilor de carnasiere domestice (câini și pisici) din România.

  vaccin no money

 

 

AFACEREA RABIA

Cine ne păzește de cei pe care îi plătim prin contribuții să ne păzească sănătatea?

vaccinbani

 

Rabia pe masa Curții Constituționale !

Joi, 14 decembrie 2017, ora 9.00, la Curtea Constituțională București, va avea loc soluționarea excepției de neconstituționalitate a Ordinului nr.1/2014 și O.U.G nr. 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân.

valer dorneanu 31689400 

VACCINUL ANTIRABIC GRATUIT, DAR PE BANI !

Startul  greșit al programului anual de vaccinare antirabică și în acest an

Vizionează filmulețul care prezintă realitatea cruntă cu care se confruntă România de peste 4 ani.

  vaccinbani

Comunicat de presa: Curtea Constitutionala va decide daca obligativitatea vaccinarii antirabice gratuite poate fi conditionata

Press release: Constitutional Court will decide whether free of charge compulsory rabies vaccination can be conditioned

PRESSEMITTEILUNG - Das Verfassungsgericht wird beschliessen ob die Pflicht der kostenlosen Impfung gegen Tollwut konditioniert werden kann oder nicht

b2ap3 thumbnail poza comunicat de presa

Harbuz- Atentat la sănătatea publică

harbuz bun

Prin prezenta scrisoare, dorim să vă atragem atenția cu privire la abuzurile generate de Ordinul nr. 1/2014 al Agenției Naționale Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (A.N.S.V.S.A.), pentru aprobarea normelor privind identificarea și înregistrarea câinilor cu stăpân și a Legii 258/2013 Art 13/ alineat 4, care atribuie Registrul Câinilor cu Stăpân (RECS). Acesta a fost atribuit Colegiului Medicilor Veterinari (CMV), care au stabilit, în mod ilegal, taxe de înscriere neprevăzute în lege.

28 SEPTEMBRIE -ZIUA MONDIALĂ A RABIEI

Afacerea rabia

Vaccinarea antirabică este obligatorie, conform Art 15, pct.1/a al Deciziei 2013/722/ Consiliului European

Delăsarea, Dezinteresul și Dezinformarea au urmări clinice pentru oameni si animale.
Salvarea vieții este profesia medicilor și implică plata tratamentelor și a spitalizării.
Salvarea Sufletelor depinde de Salvarea Vieții.

2e1ax default entry poza 

 

VIAȚA ARE PRIORITATE, INDIFERENT DE PREȚ !

Timpul acordat acțiunilor practice nu ne permite o reacție media rapidă.

Reprezentanții R.E.A.D.C Turda au acționat la fața locului conform legislației.

sulina ep 3 coperta2 

 

 

FĂRĂ INTERVENȚIA R.E.A.D.C, CÂINILOR DIN ADĂPOSTUL TULCEA LE ,,EXPIRA" LUNI DREPTUL LA VIAȚĂ

Servicii Publice Tulcea, proprietarii adăpostului, ne-au înștiințat cu privire la expirarea perioadei de cazare a câinilor, în data de 18.07.2017, aceștia urmând să fie propuși pentru eutanasiere, conform legii.

20206342 1469107069801822 949343102 n 

 

 

Deviza noastră este implicarea directă, pentru a salva viața animalelor.

De ce am fost prezenți în teritoriul pe care îl ajutăm de peste 2 ani ?
Imaginile din link-ul următor va vor oferi un răspuns

coperta ep 1